​​Antrenorul CS Universitatea Craiova, Corneliu Papură, a fost întrebat la conferinţa de presă dinaintea meciului cu FC Argeş dacă a fost deranjat de faptul că Marius Şumudică a declarat că a discutat cu patronul Mihai Rotaru despre preluarea conducerii tehnice a echipei.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Spre ruşinea mea, nu citesc ce spune Şumudică", a răspuns Papură.

Tehnicianul oltenilor spune că jocul echipei nu a suferit în ultimele etape. El a afirmat că echipa îşi crează situaţii de a marca, dar ghinionul şi lipsa de concentrare a fotbaliştilor duc la ratări. Papură nu consideră meciul cu FC Argeş ca fiind decisiv pentru el.

Ce spune antrenorul despre perioada pe care o traversează Craiova

  • "Un meci dificil împotriva unei echipe care vine cu foarte mare încredere, a avut un rezultat pozitiv în ultima etapă, cu FCSB. Dar cred că dacă ne vom concentra vom reuşi să învingem. Cred că ne trebuie şi puţină şansă, concentrare pe faza de atac, pentru că am avut situaţii bune de a înscrie, dar le-am irosit.
  • Cred că în momentul în care vom fi concentraţi la finalizare, vom reuşi să câştigăm. Nu cred că jocul a fost cel care a suferit în etapele trecute, mă gândesc la primele reprize pe care le-am făcut cu Viitorul, cu Voluntari. Sper să avem acelaşi potenţial pe tot parcursul meciului, să creăm ocazii cel puţin la fel ca în meciul cu Voluntari. La fiecare meci ne gândim să câştigăm, dar într-un meci sunt atâtea necunoscute.
  • Noi facem tot ce depinde de noi pentru a câştiga. Cu siguranţă, un rezultat bun şi un joc le va descreţi fruntea jucătorilor şi vor fi mai încrezători în ceea ce pot face. Este un lot cu jucători cu potenţial foarte bun. (n.r. - dacă este decisivă partida cu FC Argeş pentru el) Absolut deloc, eu pregătesc la fel fiecare meci, fac tot ce depinde de mine pentru a-l câştiga. (n.r. - dacă actualul mandat este mai slab ca primul).
  • Din punct de vedere al punctelor, cu siguranţă, dar depinde ce parte a paharului priveşti. Am pierdut un singur meci. Într-adevăr, puteam să facem mult mai multe puncte. La meciul cu Voluntari, egalul a fost nemeritat, din punctul meu de vedere. De când a început returul, am avut parte de terenuri dificile, unde echilibrarea valorilor s-a făcut doar din cauza terenului.
  • Cel mai elocvent exemplu este Piteşti cu FCSB, unde pe un teren nu foarte bun, FCSB, o echipă tehnică, nu a reuşit să-şi impună jocul. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu noi, în momentul în care terenul nu a fost aşa cum ne-am dorit" - Corneliu Papură.

Meciul Universitatea Craiova - FC Argeş va avea loc, vineri, de la ora 20.00, în etapa a XX-a a Ligii I, informează News.ro.