Jucătorii Andrei Sin şi Andreas Mihaiu şi-au reziliat contractele cu Dinamo la Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor (CNSL) din cadrul FRF, informează LPF.

Dinamo BucurestiFoto: fcdinamo.ro

"Încetare raporturi contractuale şi pretenţii financiare – Admite cererea modificată a jucătorului reclamant. Constată încetarea raporturilor contractuale cu justă cauză în temeiul art. 18.10. lit. a) teza a III-a, începând cu data de 27.01.2021.

Obligă clubul la plata drepturilor financiare restante pentru perioada septembrie-decembrie 2020 precum şi a taxei de procedură. Cu recurs", se arată în decizia CNSL pentru cazurile lui Sin şi Mihaiu.

Diego Fabbrini cere şi el rezilierea contractului cu Dinamo: "Încetare raporturi contractuale şi pretenţii financiare - Acordă termen la data de 03.02.2021."

CNSL a rezpins cererea similară a fundaşului Mihai Popescu, transferat din septembrie în liga a doua scoţiană, la Heart of Midlothian.

Florin Bejan şi Inuţ Şerban şi-au cerut la comisie drepturile financiare restate, iar solicitarea lor a fost amânată pentru 3 februarie.

De știut:

  • Alți opt fotbaliști s-au despărțit de Dinamo în iarna acestui an: Aleix Garcia, Isma Lopez, Valle, Gonzalez, Ba, Rene, Camara și Mejias.

FC Dinamo a anunţat, la 13 august 2020, că are un nou acţionar majoritar, şi anume compania Benel International SA, reprezentată de Pablo Cortacero.

La 30 septembrie 2020, Cortacero a prezentat noua conducere a clubului formată în majoritate din spanioli.

Pană în prezent, conducerea spaniolă nu a investit nimic în clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare, echipa fiind ţinută în viaţă cu banii strânşi de suporteri, prin Programul DDB, transmite News.ro.