După ce a pierdut ultimele două meciuri (cu Chindia și Botoșani), Dinamo a obținut o victorie foarte importantă, miercuri, pe teren propriu, împotriva formației Gaz Metan Mediaș, în etapa a 19-a din Liga 1.

Foto:
  • În urma acestui rezultat, Dinamo se menţine pe locul 11 în clasament, cu 22 de puncte, iar Gaz Metan Mediaş este pe locul 10, cu 23 de puncte.

Au marcat: Gueye '32, Puljic '44 / Valente '7.

0-1, min. 7: Răuţă a pierdut o minge la mijlocul terenului, iar oapeţii au plecat pe contraatac. Valente l-a depăşit pe Puljic şi a marcat cu un şut la colţul lung, de la 14 metri lateral-stânga;

1-1, min. 32: Anton a centrat de pe dreapta pentru Nemec, slovacul a pasat cu capul către Gueye, care a preluat balonul cu piciorul drept şi a înscris cu piciorul stâng, din şase metri

2-1, min. 44: Anton a centrat din corner, de pe partea stângă, Pleşca a respins balonul în spatele lui Puljic, din care a ricoşat în poartă. Oaspeţii au contestat vehement golul, acuzând un fault al lui Bejan asupra portarului Pleşca, informează News.ro.

Cele trei goluri:

Au evoluat următoarele echipe:

Dinamo: Eşanu - A. Radu, Puljici, Bejan, St. Filip - G. Creţu (Nepomuceno '46), Răuţă (Gol '80), Anton, Fabbrini (Moldoveanu '89) - Nemec, Gueye (Achim '67). Antrenor Ionel Gane;

Gaz Metan: Pleşca - Butean, Baco, Yuri, Trif - Alceus (Ze Manuel '58), Francisco Junior - Horşia (Idrisa Sambu '46), R. Deaconu, Valente - L. Niţu (Costea '78). Antrenor Jorge Costa (pe bancă a stat Flavius Boroncoi, tehnicianul principal fiind bolnav).

Cartonaşe galbene: Creţu '45+2, Răuţă '57, Nepomuceno '71, Fabbrini '74, Eşanu '90+1 / Horşia '45, Yuri '52, Francisco Junior '90.

S-au disputat până acum:

FC Viitorul vs Sepsi Sfântu Gheorghe 3-3

FC Voluntari vs CSU Craiova 1-1

FC Argeș vs FCSB 0-0

Academica Clinceni vs FC Botoșani 2-1

Poli Iași vs UTA Arad 1-2

Dinamo București vs Gaz Metan Mediaș 2-1.

Mai au loc în această etapă:

FC Hermannstadt vs Chindia Târgoviște

CFR Cluj vs Astra Giurgiu.