De acum este oficial: Damjan Djokovic a plecat de la CFR Cluj, fotbalistul croat semnând un contract cu noua echipă antrenată de Marius Șumudică.

Damjan Djokovic, fostul jucator al celor de la CFR ClujFoto: cfr1907.ro

Djokovic a semnat o înțelegere valabilă pentru un sezon și jumătate cu Rizespor, grupare unde Marius Șumudică a fost prezentat în cursul zilei de 25 ianuarie.

În vârstă de 30 de ani, Djokovic a evoluat la CFR Cluj începând din anul 2017, cucerind alături de gruprea din Gruia trei titluri consecutive de campion al României.

Djokovic va putea fi folosit începând cu următoarea partidă a celor de la Rizespor: duelul foarte dificil cu Fenerbahce, de pe 30 ianuarie 2021.

Conform Digisport, Djokovic ca încasa 500 de mii de euro pe sezon, în timp ce în conturile CFR-ului va intra suma de 400 de mii de euro.

Comunicatul celor de la CFR Cluj:

"Mulțumim, Damjan Djoković!

Clubul CFR 1907 Cluj și formația Çaykur Rizespor din prima ligă turcă au ajuns la o înțelegere privind transferul definitiv al lui Damjan Djoković!

Mijlocașul croat a îmbrăcat pentru prima oară tricoul vișiniu în sezonul 2013-14. Cu o vastă experiență la formații din Italia, Franța, Germania sau țara natală, Damjan a revenit în Gruia în septembrie 2017, fiind unul dintre protagoniștii parcursului memorabil din ultimii ani al clubului nostru.

Damjan Djoković pleacă în Turcia după ce a cucerit trei titluri de campion (2017-18, 2018-19, 2019-20), respectiv o Supercupă a României (2018), având totodată evoluții remarcabile în cupele europene pentru echipa noastră.

Mulțumim, Damjan Djoković, pentru munca depusă în tricoul vișiniu și mult succes mai departe în carieră!".