Antrenorul Zinedine Zidane nu consideră o ruşine eliminarea echipei lui, Real Madrid, din Cupa Spaniei de către o formaţie din liga a treia.

Zinedine ZidaneFoto: JOSE JORDAN / AFP / Profimedia

"Eu sunt antrenorul, este vina mea, este responsabilitatea mea. Mi-o voi asuma, ca întotdeauna. Portarul lor a avut două sau trei intervenţii, al doilea gol nu a vrut să intre...

Jucătorii au încercat. Împotriva unei echipe din Segunda B trebuie să închizi jocul mai repede, dar nu a fost aşa. Nu este o ruşine, nimic de felul acesta.

Vom continua să lucrăm pentru a ieşi din această situaţie, am mai făcut-o şi o vom face din nou. Doare, pentru că nu ne place să pierdem, dar nu vom înnebuni din cauza asta. Acum avem LaLiga şi Liga Campionilor. Îmi asum responsabilitatea pentru această înfrângere", a declarat Zidane, potrivit lesoir.be.

Real Madrid a fost eliminată, miercuri, din 16-imile Cupei Spaniei, după ce a fost învinsă, în deplasare, cu 2-1 (0-1), după prelungiri, de Alcoyano, din liga a treia.

Militao a deschis scorul pentru formaţia care ocupă locul 2 în LaLiga, în minutul 45. Gazdele au reuşit să trimită meciul în prelungiri, după reuşita lui Solbes, din minutul 80.

Ramon Lopez a fost eliminat, în minutul 110, şi Alcoyano a jucat finalul prelungirilor în inferioritate numerică.

Cu toate acestea, Casanova a dat lovitura pe contraatac, în minutul 115.

Citește și: VIDEO Surpriză uriașă în Cupa Spaniei: Real Madrid, în superioritate numerică, a fost eliminată de o echipă din liga a treia