Real Madrid a fost eliminată, miercuri, din 16-imile Cupei Spaniei, după ce a fost învinsă, în deplasare, cu 2-1, după prelungiri, de Alcoyano, echipă din liga a treia.

HotNews.roFoto: Hotnews

Militao a deschis scorul pentru formaţia care ocupă locul 2 în LaLiga, în minutul 45. Gazdele au reuşit să trimită meciul în prelungiri, după reuşita lui Solbes, din minutul 80.

Ramon Lopez a fost eliminat, în minutul 110, şi Alcoyano a jucat finalul prelungirilor în inferioritate numerică.

Cu toate acestea, Casanova a dat lovitura pe contraatac, în minutul 115, potrivit News.ro.

De știut:

  • Alcoyano are un buget de 700.000 de euro, informează marca.com. În comparaţie, campioana en titre a Spaniei are un buget pentru sezonul 2020/2021 de aproape 500 de milioane de euro.
  • Jose Juan Figueras, portarul echipei Alcoyano, unul dintre cei mai buni jucători de pe teren în meciul de miercuri, va împlini, la 25 ianuarie, 42 de ani, iar atacantul Juli, care a intrat pe teren în minutul 60, are vârsta de 39 de ani.
  • Alcoyano, echipa oraşului Alcoy din regiunea Valencia, a promovat anul trecut din liga a patra în liga a treia. Formaţia a jucat şi în prima ligă, după Al Doilea Război Mondial, dar de obicei evoluează în ligile a treia şi a patra.

Rezumatul partidei dintre Alcoyano și Real Madrid:

Nici rivala Atletico nu a avut parte de un parcurs mai lung în această ediție a Cupei Spaniei: formația pregătită de Diego Simeone a fost eliminată, în urmă cu două săptămâni, în 32-imile de finală, de Cornella, o altă echipă din divizia a treia.