Erman Toroglu, fost fotbalist și arbitru turc, a avut o ieșire dură la adresa lui Marius Șumudică, acesta spunând despre tehnicianul român că se comportă precum "un țigan și un cerșetor". La doar câteva ore distanță, Mircea Lucescu a comentat evenimentul petrecut la o televiziune turcă.

Mircea LucescuFoto: Andrey Lukatsky / AFP / Profimedia

Ce a spus Mircea Lucescu despre cel care s-a luat de Șumudică

"Sunt oameni... Ce poţi să le spui? Fiecare reacţioneaza în funcţie de educaţie, de inteligenţă. Celor care au făcut astfel de afirmaţii le lipseşte ceva.

Şumudică este un foarte bun motivator, pedagog, în relaţiile cu jucătorii. Este mai puţin diplomat în relaţiile cu ceilalţi, mă refer la suporteri. A făcut eforturi foarte mari să ducă această echipă unde a dus-o. A crescut foarte mult din punctul de vedere al experienţei şi al pretenţiilor pe care le are, pentru că viaţa noastră este nesigură.

Poţi să fii astăzi foarte bun, iar mâine să depinzi de ultimul rezultat. El vrea să profite de o situaţie şi eu i-aş da dreptate. Nu ştii când mai apar astfel de momente.

Să nu uite turcii că românii au făcut foarte mult pentru fotbalul turcesc. Mai ales prin Hagi şi Gică Popescu, într-un moment foarte delicat pentru fotbalul turcesc. Cred că ar trebui să existe mai mult respect pentru români" - Mircea Lucescu, potrivit telekomsport.ro.

Derapaj rasist la adresa lui Marius Șumudică la o televiziune din Turcia: "Se comportă ca un țigan, un cerșetor"