​Fotbalistul Alexandru Măţel, legitimat ultima oară la Universitatea Craiova, a semnat un contract pe o perioadă de un an şi jumătate cu FC Hermannstadt, din postura de jucător liber, a anunţat, joi, gruparea sibiană.

Alexandru MatelFoto: ucv1948.ro

"Bine ai (re)venit la FCH, Alexandru Măţel! AFC Hermannstadt anunţă cu bucurie revenirea unuia dintre cei mai iubiţi fotbalişti care a îmbrăcat vreodată tricoul echipei! Este vorba despre fundaşul lateral Alexandru Măţel, care s-a întors la FCH din postura de jucător liber de contract. Acesta a semnat pe o perioadă de un an şi jumătate", se arată într-un comunicat al AFC Hermannstadt.

În vârstă de 31 de ani, Alexandru Măţel are în palmares 17 selecţii pentru echipa naţională a României şi a evoluat până acum la Farul Constanţa, Delta Tulcea, Astra Giurgiu, Dinamo Zagreb (3 campionate şi două cupe câştigate), AFC Hermannstadt şi Universitatea Craiova, potrivit Agerpres.

FC Hermannstadt s-a despărţit de trei jucători în pauza de iarnă, fundaşii Angel Bastos, Luca Florică şi mijlocaşul haitian Soni Mustivar.

FC Hermannstadt va disputa primul meci oficial din 2021 pe 10 ianuarie, de ora 19:00, în deplasare, contra celor de la FC Viitorul Constanţa, o restanţă din etapa a 10-a a Ligii I.