​Echipa italiană de fotbal Parma l-a demis joi pe antrenorul Fabio Liverani, la mai puţin de şase luni de la numirea sa în funcţie, din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare înregistrate de la debutul acestui sezon, informează Agerpres.

Parma CalcioFoto: parmacalcio1913.com

Liverani semnase pe 28 august un contract pe doi ani cu Parma, care ocupă în prezent primul loc retrogradabil (18) în clasamentul din Serie A, cu doar 12 puncte acumulate în 16 etape.

"Parma Calcio 1913 anunţă că Fabio Liverani a fost eliberat din postul său de antrenor al primei echipe. Clubul îi mulţumeşte lui Liverani şi staff-ului său pentru munca depusă pe banca 'cruciaţilor' şi îi doreşte tot binele pentru viitorul carierei sale", precizează Parma într-un comunicat.

Potrivit presei italiene, antrenorul Roberto D'Aversa se pregăteşte să revină la Parma, unde a fost înlocuit în vară de Liverani, urmând să semneze un contract valabil până în 2022.

Atacantul român Valentin Mihăilă a debutat recent la Parma, remarcându-se în cele două meciuri în care a evoluat pentru echipa gialloblu.