Fundaşul român Ştefan Radu a devenit, miercuri, jucătorul care are cele mai multe meciuri disputate pentru clubul Lazio Roma în prima ligă italiană de fotbal, 320, informează Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Radu (34 ani), introdus în min. 77 al partidei dintre Lazio şi Fiorentina (2-1), l-a depăşit pe Aldo Puccinelli, care a adunat 319 meciuri pentru Lazio. Lui Puccinelli nu îi sunt luate în considerare alte 20 de meciuri pe care le-a jucat disputat în sezonul 1945/46, în faza grupelor acelui campionat, primul după Al Doilea Război Mondial.

"Emoţionant, se fac 13 ani de când sunt la Lazio, iar în februarie am debutat contra Fiorentinei, câştigând cu 2-1. Azi a fost o altă victorie, pentru a sărbători cele 320 de prezenţe în acest tricou'', a declarat Radu după meci.

''Azi Lazio poate a jucat urât, dar la final a obţinut rezultatul dorit, suntem mulţumiţi. Suntem încă în spate în clasament, dar cred că dacă vom câştiga două-trei partide putem reintra în luptă pentru primele locuri. Singurul obiectiv e să câştigăm de fiecare dată partida următoare. Nu ţintesc un record, ci vreau să las ceva aici, la Lazio. Acum pentru mine e important să câştigăm la Parma'', a mai comentat Ştefan Radu.

Lazio a învins-o miercuri pe Fiorentina cu 2-1, pe Stadio Olimpico, prin golurile marcate de Felipe Caicedo (6) şi Ciro Immobile (75), respectiv Dusan Vlahovic (89 - penalty).

Radu a intrat în min. 77 în locul lui Gonzalo Escalante.

Lazio se află pe locul 8 în Serie A, cu 25 de puncte din 16 partide.

Aici poți afla rezultatele înregistrate miercuri în Serie A.