​Antrenorul Ionel Gane a declarat, luni seară, că a avut o întâlnire cu preşedintele executiv al FC Dinamo, Dorin Şerdean, şi cu Cornel Ţălnar, iar aceştia i-au transmis că până vineri se va plăti un salariu sau două. La întâlnire au participat şi mai mulţi jucători.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Nu a venit niciun ban. Am avut o discuție la care au fost prezenți patru jucători, domnul Șerdean și Cornel Țălnar și ni s-a spus că până vineri o să se plătească un salariu sau două.

Nu credem, am spus-o în față că nu credem. Ce s-a întâmplat din partea lui Pablo Cortacero a fost o bătaie de joc, a spus că plătește și nu a plătit. A sunat jucătorii, le-a trimis mesaje și le-a spus să stea liniștiți că până pe 1 vor avea banii și nu s-a întâmplat nimic.

Au spus că ei până la sfârșitul săptămânii o să plătească ceva, unul sau două salarii. Dacă nu se va întâmpla nimic până vineri e foarte grav. Există o stare mare de îngrijorare, nu știu ce decizie vor lua. Băieții sunt foarte supărați, au rămas fără bani de sărbători.

Mi s-a spus că s-ar plăti august și septembrie. Calculul nu pot să vi-l spun, dar e o sumă importantă”, a spus Gane, la DigiSport.

El a mai spus că a fost informat că sunt bani pentru testele Covid pe care jucătorii urmează să le efectueze mâine şi pentru vizita medicală de joi, potrivit News.ro.