În vreme ce Cristiano Ronaldo are o avere netă de peste 450 de milioane de dolari, a atins și recordul de a fi câștigat peste un miliard în întreaga carieră de fotbalist. Dincolo de cele 60 de milioane pe care le încaseză anual de la Juventus, CR7 are venituri uriașe de pe urma imaginii și afacerilor personale.

Federer vs RonaldoFoto: Colaj foto

Cristiano Ronaldo a intrat în prestigiosul grup al sportivilor care au câștigat peste un miliard de dolari.

Doar doi atleți din istorie au mai câștigat atâția bani: unul este Roger Federer, iar celălalt este Floyd Mayweather. Acum, Cristiano Ronaldo li s-a alăturat și l-a depășit pe Lionel Messi.

Contractul lui cu Nike este pe viață și, ca Michael Jordan și LeBron James, va aduna un miliard de dolari până la final.

Pe lângă contractele de publicitate, Ronaldo a investit în hoteluri și deține mai multe în Portugalia. Iar împreună cu soția are una din cele mai importante afaceri în tratamentul împotriva căderii părului numit Insparya.

Reședințele și mașinile fac și ele parte din marele patrimoniu al lui Cristiano Ronaldo.

Atacantul lui Juventus are case și apartamente pretutindeni în lume, dar cele mai importante sunt la New York și Madrid, în Italia și Portugalia.

Pe lângă reședințe, Cristiano Ronaldo are peste 20 de automobile, evaluate la peste 30 de milioane de dolari. Cea mai valoroasă este Bugatti Chiron, care costă peste 4,7 milioane. (El Futbolero)