Ladislau Boloni (67 de ani) a discutat despre trecutul, prezentul și viitorul fotbalului mondial, antrenorul celor de la Panathinaikos precizând pe cine vede drept urmaș al perioadei post Messi-Ronaldo. De asemenea, Boloni a mărturisit și de ce nu este impresionat de fotbalistul Zlatan Ibrahimovic.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor

"Cruyff a spus, cred: „Nu contează cine este primul, ci să fii mereu printre primii". De la Pele la Di Stefano, de la Puskas la Maradona, de la Cruyff la Ronaldo și Messi... Ibrahimovic?

Ce-a făcut?! A dat două goluri cu câlcâiul de la 30 de metri... Ironizez, însă nu-l poți compara pe Zlatan cu Messi.

Sau chiar cu Lewandowski. Eu l-aș alege pe polonez dintre cei doi. E ca și cum l-ai compara pe Cantona, rege la Manchester United, cu Zidane, campion mondial și european. Forța umană joacă un rol uriaș în aprecierea unui fotbalist" - Ladislau Boloni pentru gsp.ro.

Următorul superstar după Messi și Ronaldo

"Mbappe trebuie să sosească. Păcat că la PSG atmosfera artistică de a aduna diverse stele nu-l ajută. PSG nu are seriozitatea lui Bayern Munchen. Dacă iei numele jucătorilor, îți taie respirația. Din nefericire, PSG nu are stabilitatea de a fi Bayern. Iar asta nu-l ajută pe Kylian", a conchis Boloni.

Născut pe 11 martie 1953 la Târgu Mureș, Ladislau Boloni a antrenat de-a lungul carierei echipele Nancy, prima reprezentativă a României, Sporting Lisabona, Rennes, AS Monaco, Al-Jazira, Standard Liege, Al Wahda, Lens, PAOK Salonic, Al-Khor, FC Ittihad, Royal Antwerp, Gent, iar în prezent se află la Panathinaikos.