A avut ani la rândul lumea la picioarele sale și recunoaște că are tot ce-și poate dori un om de la viață. Cu toate acestea, Lionel Messi spune pentru presa spaniolă și care este lucrul care îi lipsește cu adevărat.

Lionel MessiFoto: Cesar Manso / AFP / Profimedia

Lionel Messi este unul dintre cei mai iubiți sportivi de pe planetă, dar cu toate acestea argentinianul spune că îi lipsește ceva.

Ce i-ar putea totuși lipsi unei personalități precum Messi?

"Este adevărat, pot să mă consider pe bună dreptate o persoană norocoasă, am tot ce-mi doresc în această viață. Dar sunt momente în care mi-ar plăcea să fiu complet anonim, să pot să merg fără probleme la piață, la cinema sau la restaurant" - Lionel Messi pentru La Sexta.

"Sunt recunoscător pentru toată dragostea care îmi e arătată, e ceva fantastic, dar mai ales atunci când sunt cu copiii mei aș prefera să pot să trec neobservat", a completat Lionel Messi pentru sursa citată.

Lionel Andres Messi a împlinit 33 de ani pe 24 iunie. A debutat la echipa mare a Barcelonei în 2004, iar de atunci a îmbrăcat doar tricoul formației blau-grana.

Alături de catalani, Messi a câștigat, printre altele, 10 titluri de campion al Spaniei, șase Cupe ale Spaniei, șapte Supercupe ale Spaniei, dar și 4 Champions League.

În acest moment, conform Transfemarkt cota de piață a lui Messi este de 100 de milioane de euro. Cel mai mult a valorat pe 1 ianuarie 2018: 180 de milioane de euro.

Lionel va intra în curând în ultimele șase luni de contract cu Barcelona și va putea să plece gratis. Manchester City și PSG și-l doresc cu insistență pe jucătorul argentinian.