Gimnastele Ana Bărbosu şi Iulia Trestianu, legitimate la CSS Focşani, au fost felicitate marţi noapte, când au revenit acasă de la Campionatele Europene desfăşurate în Turcia, maşinile în care se aflau fiind oprite de un filtru al Poliţiei sub pretextul unui control de rutină.

Ana BarbosuFoto: FR Gimnastica / Emilia Nicolae

Surpriza a fost organizată de conducerea Consiliului Judeţean Vrancea, cu sprijinul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, potrivit News.ro.

"E o mare onoare să le întâmpinăm, fie şi în miez de noapte, pe gimnastele campioane europene, Ana Bărbosu şi Iulia Trestianu, chiar la intrarea în Focşani! Ana a cucerit 6 medalii de aur, iar Iulia a câştigat aurul cu echipa României. Felicitări campioanelor! Felicitări antrenorilor Daniela Trandafir şi Cezar Stoica! Felicitări părinţilor! Flori pentru campioane din partea Consiliului Judeţean Vrancea şi mulţumiri IPJ Vrancea pentru complicitate la realizarea acestei surprize nocturne", a scris marţi noapte pe Facebook preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Cătălin Toma.

Ana Bărbosu, gimnastă legitimată la CSS Focşani, a câştigat toate medaliile de aur la Campionatul European pentru junioare, desfăşurat în Turcia.

Sportiva a obţinut 6 medalii de aur din 6 posibile: una cu echipa, iar toate celelalte la aparate, respectiv la individual compus, bârnă, sol, paralele şi sărituri.

Citește și: ​CE Gimnastică (f): Ana Bărbosu a câştigat toate cele patru medalii de aur în finalele pe aparate la junioare