Ziua de luni a fost una plină pentru Dinamo, mai multe evenimente desfășurându-se în câteva ore. După ce a preluat din nou controlul în cadrul Adunării Generale a Acționarilor, Pablo Cortacero a avut parte de o întâlnire cu scântei cu fanii dinamoviști la Hotelul Rin.

Fani dinamovistiFoto: Captura video Facebook

Conform gsp.ro, evenimentele tensionate au avut loc la Hotelul Rin din capitală, acolo unde unii dintre fanii câinilor i-au cerut socoteală lui Cortacero pentru situația dezastruoasă existentă la gruparea din Ștefan cel Mare.

De aici, lucrurile au degenerat, iar în jurul orei 17:40 în fața hotelului Rin erau prezente două dube de Jandarmeriei, mașini de poliție și de salvare.

Ce s-ar fi întâmplat la hotelul Rin

"La un moment dat, suporterul a început să înjure, a început un scandal mare, iar unul dintre bodyguarzii angajați de Cortacero l-a lovit pe contestatar, doborându-l la podea.

După ce și-a revenit din șoc, membrul DDB a sunat la poliție și la salvare, acuzând probleme medicale în urma loviturii. Apoi, i-a sunat pe cei din DDB, care au trimis oameni la Rin”, a povestit un martor, potrivit gsp.ro.

Cum se apără fanul lovit

Fanul care a fost lovit se numește Alexandru Anghel și este unul dintre cei mai implicați oameni ai proiectului DDB (Doar Dinamo București) al fanilor.

"Nu am înjurat pe nimeni la discuție. Vă rog să mă înțelegeți că nu mă simt prea bine. Am fost aruncat în cap" - Alexandru Anghel, pentru sursa citată mai sus.

Pablo Cortacero, prezent în Ștefan cel Mare: Ce s-a stabilit la Adunarea Generală a lui Dinamo

Mutările lui Cortacero prin care a preluat din nou controlul

Numărul membrilor din CA al lui Dinamo a fost mărit de la 5 la 7, iar Cornel Țălnar (un contestatar al lui Cortacero) a fost dat afară. Au fost aduși în schimb trei oameni de încredere ai ibericului, iar acum Pablo Cortacero a preluat din nou controlul după ce îl pierduse în fața fanilor DDB.