​După luni de zile în care a fost greu de găsit, Pablo Cortacero a venit în București și a participat luni la Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo. Ședința a avut loc la tribuna oficială a arenei din Ștefan cel Mare.

Dinamo BucurestiFoto: fcdinamo.ro

Conform surselor gsp.ro, în cadrul Adunării Generale a fost aprobată mărirea de capital cu 5 milioane de euro.

Conform discuțiilor de luni, investitorii spanioli ar trebui să facă dovada plății în luna ianuarie a lui 2021. În acest moment, în conturile clubului din Liga 1 nu a intrat niciun ban din cei tot promiși în ultimele săptămâni.

Pablo Cortacero a fost însoțit la ședintă de Alex Couto, cel care a fost demis nu cu mult timp în urmă din funcția de director general al grupării din Ștefan cel Mare.

Dacă banii promiși vor ajunge totuși în conturile lui Dinamo (5 milioane de euro), atunci fanii alb-roșilor vor fi nevoiți să aducă și ei aproximativ 1.5 milioane de euro pentru a-și păstra cei 20.06% din totalul acțiunilor de la formația bucureșteană.

Ce spune Cortacero despre bani

"Din 6 decembrie s-au virat 1,5 milioane de euro, dar sunt blocați și verificați de Agenția de Spălare a Banilor din Anglia. Acum ni s-a dat ok-ul.

Acest lucru s-a întâmplat și cu încă 5 milioane de euro (n.r. 1,5 milioane joi şi 3,5 milioane vineri) ce vor ajunge sigur în ianuarie", le-a spus Pablo Cortacero celor prezenți, anunţă doardinamo.ro.

Mutările lui Cortacero prin care a preluat din nou controlul

Numărul membrilor din CA al lui Dinamo a fost mărit de la 5 la 7, iar Cornel Țălnar (un contestatar al lui Cortacero) a fost dat afară. Au fost aduși în schimb trei oameni de încredere ai ibericului, iar acum Pablo Cortacero a preluat din nou controlul după ce îl pierduse în fața fanilor DDB.

La ieșirea de la Adunarea Generală, mai mulți fani ai câinilor l-au apostrofat pe Pablo Cortacero: "Afară de la Dinamo, impostorilor!".