Pablo Cortacero a vândut doar iluzii în Ștefan cel Mare, iar gruparea din Liga 1 adună datorii de la o săptămână la alta. Surprinzător pentru situația financiară în care se află, Dinamo a bifat a treia victorie consecutivă în Liga 1.

Dinamo BucurestiFoto: fcdinamo.ro

În lipsa banilor veniți de la finanțatorul iberic, Dinamo este menținută pe linia de plutire de un fost oficial al grupării din Ștefan cel Mare.

Conform spuselor lui Cornel Dinu, Nicolae Badea este cel care asigură în aceste momente necesarul financiar (bineînțeles, nu trebuie uitat și aportul fanilor) pentru ca gruparea din Liga 1 să nu intre în faliment.

"Domnul Badea a asigurat toate cheltuielile competiționale necesare clubului până la sfârșitul turului, incluzând aici și necesarul pentru meciul jucat deja cu Poli Iași.

Nicolae Badea este un incontestabil om de afaceri, mă surprinde că sufletul lui pentru Dinamo a depășit realitatea istorică a adevărului că, la noi, o asociere nu se poate face cu succes pentru că nimeni nu cedează din orgoliu.

Și nu trebuie uitate două lucruri: unu, Nicolae Badea a ajutat la salvarea lui Dinamo și în 1997, când a venit, și atunci Dinamo era într-o situație delicată și, doi, românii apreciază calitatea unor oameni când nu mai sunt" - Cornel Dinu, pentru Fanatik.

Liga 1: Dinamo București vs Poli Iași 4-1 / "Câinii" urcă provizoriu pe locul 8