​Tehnicianul echipei Gaziantep FK, Marius Şumudică, a declarat, miercuri, la Digi Sport, că pentru arbitrul Sebastian Colţescu este încheiată cariera după gafa de la meciul PSG – Istanbul BB. Şumudică l-a criticat şi pe alt membru al brigăzii lui Ovidiu Haţegan, Octavian Şovre, spunând că acesta este foarte arogant.

HotNews.roFoto: Hotnews

“Cred că el (Colţescu) a greşit. Acum doi ani am antrenat în Arabia Saudită. Veneau brigăzi de Champions League şi nu m-a eliminat nimeni, n-am avut probleme. La două meciuri am avut această brigadă. La un meci m-am abţinut rău de tot. Atâta aroganţă din partea unui tuşier, domnul Şovre, n-am întâlnit în toată cariera mea de jucător şi de antrenor.

Acest om mă trata ca şi cum nu ne-am fi văzut niciodată. De atunci îl apreciez pe Haţegan, l-a chemat de nu ştiu câte ori în cască şi nu a venit să aibă vreun conflict cu mine. Mă trata precum eram ultimul antrenor care nu aveam licenţă Pro şi el arbitrase şase finale de UCL. Cred că aseară Sebastian Colţescu din punct de vedere profesional a încheiat cu arbitrajul şi s-a sinucis”, a spus Şumudică, potrivit News.ro.

Gaziantep FK, echipa pregătită de Șumudică, se va duela duminică, 13 decembrie, în deplasare, cu formația Istanbul Bașakșehir, în etapa a 12-a din campionatul Turciei.

Meciul PSG vs Başakşehir a fost întrerupt în minutul 16 și va fi reluat miercuri, de la ora 19:55, dar cu o altă brigadă de arbitri.

Partida nu s-a mai reluat după ce Sebastian Colțescu i s-a adresat lui Ovidiu Hațegan folosind cuvântul "negru" atunci când s-a referit la una dintre persoanele din staff-ul echipei din Turcia.