Cu Ionel Gane pe banca tehnică (după despărțirea de Cosmin Contra), Dinamo a obținut a doua victorie consecutivă în Liga 1, scor 1-0, pe terenul celor de la FC Argeș. În urma acestui rezultat, formația bucureșteană a urcat pe locul 11 în clasament.

Foto:

Unicul gol al partidei a fost înscris de Juan Camara, în minutul 7. Acesta a observat că Micle era ieșit din poartă și l-a învins direct din lovitură liberă, de la mijlocul terenului.

Andrei Radu (Dinamo) a fost eliminat, în minutul 58, după ce a primit al doilea cartonaș galben.

Vezi aici cele mai importante momente ale partidei.

În primul minut al prelungirilor, Grigore (aflat în cădere) l-a doborât pe Drăghici în careu, însă arbitrul a dictat fault în atac, în loc să arate punctul cu var pentru gazde.

Citește și:Antrenorul FC Argeş acuză arbitrajul lui Marian Barbu: "Este clar, este un flagrant, este o infracţiune. Un furt împotriva muncii!"

Au evoluat echipele:

FC Argeş: Micle - Tofan, Maric, Leca, Muşat - Prepeliţă (Honciu '65), Ad. Şerban (Mediop '82), M. Colli - Grecu (Năstăsie '46), Malele, Blejdea (Drăghici '55). Antrenor: Eduard Augustin

Dinamo: Mejias - Sorescu, Bejan, R. Grigore, A. Radu - Răuţă, P. Anton (Achim '84) - Camara, Măgureanu (Gueye '46), Fabbrini - Nemec (Garcia '63). Antrenor. Ionel Gane

Au avut loc:

FC Voluntari vs Academica Clinceni 3-3

FC Argeș vs Dinamo București 0-1

​Mai au loc în această etapă:

Sepsi Sfântu Gheorghe vs FC Botoșani

FCSB vs UTA Arad

FC Viitorul vs FC Hermannstadt

Poli Iași vs CFR Cluj

Astra Giurgiu vs Chindia Târgoviște

CSU Craiova vs Gaz Metan Mediaș.

Clasament:

1. FCSB 27 puncte / 11 meciuri

2. CSU Craiova 25 / 11

3. CFR Cluj 21 / 11

4. Clinceni 20 / 12

5. Sepsi 19 / 11

6. UTA Arad 17 / 11

...

11. Dinamo București 12 / 12

...

15. FC Argeș 9 / 12

16. Astra Giurgiu 8 / 11