De acum este oficial: Edward Iordănescu este noul antrenor al echipei CFR Cluj, anunțul venind vineri seara pe pagina oficială a campioanei României la fotbal.

Edward Iordanescu, prezentat oficial la CFR ClujFoto: cfr1907.ro

Ce spune Iordănescu după numirea de la CFR

"Mă bucur să revin, a mai fost un episod acum doi ani, am rămas cu un trofeu frumos, dar şi cu o experienţă constructivă. A fost o dezamăgire, a contat pentru moment, am făcut un pas în spate. M-am întors pentru că am încredere deosebită în acest grup de jucători. Echipa nu traversează o perioadă bună. Vin cu entuziasm, cu energie, după Dan Petrescu, un exemplu pentru toţi" - Edward Iordănescu.

Tehnicianul vine în locul lui Dan Petrescu, cel care s-a despărțit pe cale amiabilă de gruparea din Gruia. "Bursucul" a cucerit trei titluri de campion al României alături de CFR.

Edward Iordănescu a mai pregătit-o pe CFR pentru fix trei meciuri, în 2018. Primul mandat al antrenorului la CFR s-a întins între 13 iunie și 26 iulie.

Meciurile în care Iordănescu a stat pe banca tehnică a ceferiștilor au fost: CFR vs U Craiova (1-0, Supercupa României), CFR vs FC Botoșani (1-1, prima etapă a sezonului din Liga 1) și CFR vs Malmo 0-1 (în prima manşă din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor).