FC Hermannstadt, următorul adversar al Viitorului în Liga 1, a anunțat pe site-ul oficial că are nu mai puțin de 15 cazuri de infectare cu Covid-19 în lotul său. În aceste condiții, LFP a luat decizia a amâna meciul sibienilor cu gruparea patronată de Gică Hagi.

Fotbal in vremea coronavirusuluiFoto: csuc.ro

"Din păcate, la ultimele testări COVID-19 efectuate în conformitate cu protocolul sanitar în vigoare, au fost depistate 15 persoane pozitive din care 10 fotbalişti şi 5 membri ai staff-ului A.F.C.Hermannstadt.

La aceştia se adaugă şi celelalte cazuri înregistrate la testarea precedentă. În prezent, atât fotbaliştii şi membrii staffului FCH depistaţi pozitiv, se află în izolare şi au început tratamentul recomandat de specialiştii DSP", se precizează pe site-ul oficial al celor de la FC Hermannstadt.

Ce spune Viitorul

"Meciul FC Viitorul - FC Hermannstadt, din etapa a 12-a, a fost amânat! În urma cazurilor de Covid-19 depistate la formaţia FC Hermannstadt, Liga Profesionistă de Fotbal a decis amânarea acestei partidei pentru o dată ce va fi anunţată ulterior", este anunţul grupării constănţene.

Meciul dintre FC Hermannstadt și Viitorul era programat duminică, 6 decembrie, de la ora 18:00. Confruntarea face parte din etapa cu numărul XII a Ligii 1 la fotbal.