​Cotidianul Clarin a scos la iveală imagini din casa unde Diego Maradona a murit, concluzia jurnaliștilor argentinieni fiind aceea că un pacient operat pe creier avea nevoie de recuperare într-o altfel de locație.

Baia casei unde a murit MaradonaFoto: Captura video

Luis Ventura, jurnalist argentinian: "Maradona a murit sărac"

Situată în San Andres (Tigre), locuința în care Maradona și-a trăit ultimele momente de viață nu arată nici pe departe precum una în care să se recupereze un pacient precum Diego, cel care a câștigat de-a lungul carierei milioane și milioane de dolari.

Proprietatea care a fost închiriată are două etaje, iar cum Diego nu putea urca scările i s-a amenajat la parter o cameră. De asemenea, el folosea o baie ecologică.

"De ce nu a închiriat o casă în care să aibă toate condițiile, inclusiv o baie la parter? Dacă Maradona avea bani atunci de ce nu s-a aflat într-un loc confortabil care să-i ofere toate condițiile pentru o recuperare bună după o asemenea operație? El nu merita așa ceva", a precizat o persoană implicată în ancheta poliției, sub protecția anonimatului.

Fost mare coechipier al lui Maradona în echipa de aur a Argentinei, Oscar Ruggeri a spus ce i-a transmis Claudia (n.r. Villafane, fostă soție a lui Maradona): "Dacă vezi unde și-a dat ultima suflare Diego, îți vine să mori".

Maradona a murit pe 25 noiembrie, la vârsta de 60 de ani.

Camera în care Maradona și-a petrecut ultimele momente de viață:

Baia casei în care a murit Maradona

Bucătăria casei în care a murit Maradona:

Sursa foto: Clarin.com

Cum arată casa în care a murit Maradona:

S-ar putea să te intereseze și: