​Atacantul portughez al echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a marcat, miercuri, golul cu numărul 750 din carieră, în meciul cu Dinamo Kiev, din Liga Campionilor.

HotNews.roFoto: Hotnews

Această reuşită a fost cea cu numărul 132 în Liga Campionilor, el fiind golgheterul "all-time" al competiţiei, la o "distanţă" importantă de al doilea clasat, Lionel Messi, care a înscris de 118 ori.

Ronaldo a marcat 450 de goluri pentru Real Madrid, 118 pentru Manchester United, 102 pentru naţionala Portugaliei, 75 pentru Juventus şi cinci pentru Sporting Lisabona.

Ce spune Cristiano

"750 de goluri, 750 de momente fericite, 750 de zâmbete pe faţa suporterilor noştri. Le mulţumesc tuturor jucătorilor şi antrenorilor care m-au ajutat să ajung la acest număr uimitor, le mulţumesc tuturor adversarilor mei care m-au făcut să lucrez din ce în ce mai mult în fiecare zi!

Dar, mai presus de toate, îi mulţumesc minunatei mele familii, mereu prezentă în cele mai bune şi mai rele momente ale mele! Următoarea oprire: 800 de goluri" - Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

Juventus a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Dinamo Kiev, în etapa a V-a a Grupei G a Ligii Campionilor, transmite News.ro.

Golurile au fost reuşite de Chiesa ’21, Ronaldo ’57 şi Morata ‘66.

Aici poți urmări evoluția lui Ronaldo contra celor de la Dinamo Kiev.