Oficialii grupării Rapid București (Liga 2) au anunțat pe pagina oficială a formației numele antrenorului alături de care echipa va încerca să obțină promovarea în Liga 1.

Nicolae GrigoreFoto: fcrapid.ro

Nicolae Grigore este, începând de marți, noul tehnician al Rapidului.

În vârstă de 37 de ani, Grigore revine în cadrul clubului giuleștean după o pauză de 10 luni.

Ce spune Rapidul pe pagina oficială:

"Grig (37 de ani) a crescut la clubul nostru, fiind junior al Rapidului, după care a evoluat pentru echipa mare între 2000 și 2013, cu o pauză de un sezon, în care a jucat pentru FC Brașov.

În sezonul trecut, Nicolae Grigore a fost antrenorul secund al lui Daniel Pancu, în liga a II-a.

Acesta a condus astăzi primul antrenament la stadionul din Regie, urmând ca primul meci în care va sta pe bancă să fie cel de duminică, de la Timișoara, când Rapid va întâlni Politehnica, în ultimul meci al anului.

Din staff-ul lui Grig vor face parte Mihai Iosif și Ștefan Grigorie, antrenori secunzi, și Mihai Nădăban, antrenor de portari" - fcrapid.ro.

Viorel Hizo va fi lângă echipă

"Am avut câteva discuții cu dânsul (n.r. Viorel Hizo) în ultima perioadă, mi-a spus cum a văzut echipa. Această situație cu pandemia l-a făcut să nu vină la București. Mă bucur că a acceptat să facă parte din acest proiect. În condițiile în care lucrurile se vor regla, va veni aici. Ne va ajuta enorm, suntem un staff tânăr.

Am vrut să am pe cineva cu experiență și el e primul om care mi-a venit în minte. Ne leagă multe lucruri, îmi va spune mereu orice vede. Întotdeauna va spune lucrurilor pe nume. L-am simțit extrem de entuziasmat, sunt convins că într-un alt context era astăzi la antrenament.

Este total alături de noi, nu știu dacă s-a anunțat oficial. Am avut eu onoarea să spun. Acum a discutat cu familia și nu a dorit să fie pe drumuri" - Nicolae Grigore, la prezentarea oficială.

În acest moment, Rapid se află pe locul 5 în clasamentul Ligii 2 la fotbal, cu 23 de puncte acumulate în 13 meciuri. Lider al ierarhiei este U Craiova 1948, cu 27 de puncte.