Clubul Gloria Buzău a anunţat, vineri seară, că meciul cu FCSB, contând pentru 16-imile de finală ale Cupei României, nu va mai avea loc, deoarece în urma testelor pentru coronavirus s-au descoperit 13 cazuri de infectare. De asemenea, testul unui jucător a avut rezultat neconcludent. Formația bucureșteană câștigă la "masa verde", scor 3-0, și se califică în optimile competiției.

Foto:

“Sport Club Municipal Gloria Buzău doreşte să informeze suporterii echipei de fotbal că partida din cadrul 16-imilor Cupei României, dintre SCM Gloria Buzău şi SC Fotbal Club FCSB SA, programată să se dispute luni, 30 noiembrie 2020, cu începere de la ora 20:45, nu se mai desfăşoară.

Din nefericire, în urma efectuării testelor pentru SARS-CoV-2, a reieşit că trei dintre membrii staff-ului tehnic şi zece sportivi ai secţiei fotbal a clubului buzoian au fost depistaţi pozitiv, iar testul unui sportiv a fost neconcludent.

Imediat a fost instituit protocolul pentru astfel de cazuri. Situaţia celor paisprezece a fost comunicată atât Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, cât şi Federaţiei Române de Fotbal”, este anunţul clubului, postat pe site-ul oficial, citat de News.ro.

În conformitate cu principiile de desfăşurare ale competiţiilor fotbalistice pentru sezonul 2020-2021, adoptate în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FRF din data de 18 august 2020, meciurile din cadrul Cupei României care nu se pot disputa din cauza testărilor pozitive pentru COVID-19 nu se pot reprograma, scrie Agerpres.