Gaz Metan Mediaș și FCSB au oferit un meci interesant, cu cinci goluri și multe alte ocazii mari. Rezultatul final (3-2 pentru oaspeți) a fost decis de un penalti dictat de Sebastian Colțescu în minutul 89. A fost sau n-a fost?

Foto:

Ce spune Mihai Stoica pe Facebook

"Dacă e contact, e lovitură liberă. Dacă e în interiorul suprafeței de pedeapsă, e penalty. C-așa-i în fotbal. Seară bună!" - Mihai Stoica, pe Facebook.

Ce spune Ion Crăciunescu

"El trece cu piciorul stâng peste piciorul adversarului, urmează piciorul drept, care trece peste el, lovește cu exteriorul și aici îi fuge brazda de sub picior. Se înfundă piciorul, eu nici galben nu-i dădeam pentru simulare. Din cauza gazonului, care-i foarte moale, uitați-vă cât îi intră piciorul în gazon, până la gleznă aproape. Aia a fost piedica lui, gazonul!

Uitați unde îi fuge piciorul, spre interior, și cade. Te poți păcăli ca arbitru. Poate trebuia să intre în careu, pentru că era blocat de un jucător.

D-asta e important pentru un arbitru să fie cu o atenție și o concentrare extraordinară. Să te miști, să nu stai pe loc. Ei rămân pe loc, jucătorii se mișcă și nu vezi. Dacă ai pierdut asta, ești gata" - Ion Crăciunescu, la Digisport.

Faza penaltiului:

Sursa video: LookTV

Au avut loc în această etapă:

Poli Iași vs FC Argeș 1-1

Dinamo București vs FC Voluntari 3-0

Academica Clinceni vs FC Viitorul 1-0

FC Botoșani vs CSU Craiova 0-0

FC Hermannstadt vs Astra Giurgiu 0-1

CFR Cluj vs UTA Arad 0-1

Chindia Târgoviște vs Sepsi Sfântu Gheorghe 1-2

Gaz Metan Mediaș vs FCSB 2-3.