Aeronava cu care au călătorit jucătorii echipei Lazio a fost scuturată bine din cauza vremii nefavorabile în drumul spre Crotone, unde Ştefan Radu şi coechipierii lui au jucat, sâmbătă, în etapa a opta din Serie A, informează News.ro.

Lazio Roma stemaFoto: sslazio.it

Lazio a folosit la această deplasare în sudul Italiei noul avion privat al clubului, un Boeing 737-300 operat de compania Tayaran Jet, înmatriculată în Bulgaria, dar zborul nu a fost unul plăcut pentru fotbaliştii echipei din Capitală.

"Am ajuns cu toţii îngroziţi, în afară de [(n.r. - Igli) Tare, (Francesco) Acerbi şi (Marco) Parolo. Parolo este complet nebun, se distrează în avion ca la rodeo. Când am aterizat, i-am întrebat pe colegii mei de echipă de ce nu m-au filmat. Poate pentru că nici ei nu s-au simţit prea bine", a spus Ciro Immobile după meci, potrivit presei italiene.

Nici reveneirea la Roma nu a fost foarte plăcută. Aeroportul din Crotone, Sant’Anna, a fost închis din cauza vremii nefavoarbile, astfel că echipa a trebuit să se deplaseze cu autocarul la Lamezia Terme, de unde au continuat cu o cursă aeriană regulată.

Formaţia Lazio Roma a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa lui Denis Drăguş, Crotone, într-un meci din etapa a opta a campionatului Italiei.

Golurile au fost marcate de Immobile ’21 şi Correa ’58.

Ştefan Radu a fost integralist la Lazio, iar la Crotone Drăguş a intrat pe teren în minutul 68.