Naționala Under 21 a României a obținut a doua calificare consecutivă la Euro, iar performanța a fost lăudată pe site-ul oficial al UEFA.

Adrian MutuFoto: frf.tv

Despre selecționerul Adrian Mutu

"Este cel mai bun marcator din istoria echipei naționale a României (n.r - la egalitate cu Gică Hagi) și este recunoscut pentru cariera sa de fotbalist din Italia. Antrenorul naționalei U21 din ianuarie 2020", a scris UEFA despre Mutu, conform Digisport.

De urmărit

UEFA a nominalizat și un nume din naționala României la "One to watch", iar acesta este Ianis Hagi. Revenit de la echipa mare, jucătorul celor de la Rangers a bifat doar o singură partidă din preliminariile pentru Euro 2021. "Un alt nume faimos din fotbalul românesc, fiul lui Gheorghe joacă la Rangers, în Scoția", se precizează pe site-ul UEFA.

România vs Anglia din 2019, ce meci!

Site-ul forului european nu a uitat nici meciul României cu Anglia, de la Euro 2019, o partidă spectaculoasă în care tricolorii s-au impus cu 4-2.

"În meciul cu Anglia nu s-a înscris după primele 75 de minute. S-a terminat 4-2 pentru România!".

Cine s-a calificat deja la Euro 2021: Ungaria, Slovenia, Croația, Cehia, Danemarca, Anglia, Franța, Germania, Italia, Olanda, Portugalia, România, Rusia, Spania și Elveția.

Tragerea la sorți a grupelor de la Euro 2021 va avea loc în data de 10 decembrie, la Nyon.