​Tehnicianul echipei Dinamo, Cosmin Contra, a declarat joi seară, la Digi Sport, că gruparea bucureşteană este într-o situaţie "destul de gravă" la nivel administrativ şi financiar şi că nici la nivel sportiv lucrurile nu merg bine.

Foto:

El a menţionat că nu este o problemă dacă se va dori plecarea sa, potrivit News.ro.

"Nu au intrat banii încă, chiar dacă se promite de două luni că se vor rezolva problemele financiare nu doar la nivel de echipă. E o problemă mai complexă şi e o situaţie destul de gravă la nivel administrativ şi financiar. Nici la nivel sportiv lucrurile nu merg bine. Datoria mea ca antrenor împreună cu jucătorii este să încercăm să ne antrenăm foarte bine şi pe plan sportiv să încercăm să scoatem echipa din subsolul clasamentului. Sunt nemulţumiri, dar trebuie să strângem rândurile şi să încercăm să ne facem treaba foarte, foarte bine. Avem nevoie de o victorie pentru ca pe plan sportiv lucrurile să se calmeze.

Ieri am vorbit cu Cortacero. Mi-a spus că banii au fost trimişi, dar să vedem când vor ajunge. Au mai fost trimişi şi luna trecută. De vreo şase ori au fost trimişi până acum şi nu au ajuns. Încerc ca energia mea să fie risipită pe tema asta pentru că de o lună şi jumătate sunt multe promisiuni că lucrurile se vor rezolva şi nu se întâmplă asta.

Energia mea e ca să ne antrenăm foarte bine, să eliminăm greşelile şi să începem să câştigăm meciuri. Nu ducem lipsă de nimic. Tot ce am realizat eu la Săftica este de un nivel bun de antrenament, nu sunt probleme. În fiecare zi vine Rufo Collado cu cele două ajutoare, la fiecare antrenament sunt prezenţi. (...) Dacă vor plecarea mea nu e nicio problemă. Totul se negociază în viaţă", a spus Contra.