​Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat, miercuri seară, că naţionala României avea nevoie de victoria cu Belarusul, scor 5-3, în meci amical.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Cred că am câştigat o repriză şi am pierdut o repriză. Aveam nevoie de această victorie, moralul este important, era nevoie de această descătuşare. Nu e dezamăgire că am primit trei goluri, dar este o problemă. Însă mă bucur că am văzut o reacţie a jucătorilor, că am reuşit să fim calmi, dar asta nu înseamnă că trecem cu vederea alte probleme", a declarat Rădoi la Pro X.

Întrebat dacă va pleca la Universitatea Craiova, Rădoi a răspuns: "Nu vreau să discut despre altceva, sunt la echipa naţională, altceva nu am ce spune. Eu sunt la echipa naţională acum".

Reprezentativa României a învins naţionala Belarusului, cu scorul de 5-3 (4-0), într-un meci amical disputat miercuri seară, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti.

Au marcat Mitrea ’11, R. Marin ’20, Nedelcearu ’31, ’55 şi Puşcaş ’44 pentru tricolori, respectiv Kendysh ’63, Bakhar ’80 şi Klimovich ‘90+2 pentru oaspeţi.

În minutul 83, Lazar a apărat penaltiul executat de Yablonski.

Citește și: România vs Belarus 5-3 - După o oră de vis, "tricolorii" primesc trei goluri