Dinamo a bifat a cincea înfrângere consecutivă în Liga 1, "câinii" pierzând cu 2-1 pe terenul Viitorului. Situația la formația din Ștefan cel Mare este una foarte grea, gruparea bucureșteană fiind penultima în ierarhie. Dezamăgit după un nou insucces, antrenorul Cosmin Contra a clarificat situația în legătură cu o posibilă demisie.

Foto:

Ce spune Cosmin Contra

“Nu am ce să le reproşez jucătorilor, am pierdut meciul pe mici detalii. Azi nu meritam să pierdem, dar suntem într-o pasă proastă, nu avem norocul să ieşim din pasa proastă. Suntem într-o situaţie delicată. Trebuie să mergem înainte. Avem cinci înfrâgeri consecutive şi trebuie să fim mai atenţi sau să dăm mai mult.

Singurii care pot să scoată echipa din această pasă sunt jucătorii, împreună cu mine, bineînţeles. Suntem într-o situaţie gravă şi sper ca săptămâna asta să-şi dea seama de gravitatea situaţiei la nivel sportiv. Avem nevoie de o victorie cu care să ne liniştim la nivel sportiv. Acum trebuie să fim mai uniţi, după aceste cinci înfrângeri”, a spus Cosmin Contra la LookSport+.

Ce spune despre postul său de antrenor al câinilor

“Întrebaţi-l pe acţionar sau pe cei care conduc echipa. Nu sunt genul care să renunţe la greu. Rămân, am încredere în munca pe care o depun. Am încredere că putem să câştigăm meciuri și să redresăm corabia chiar dacă va fi destul de greu” - Cosmin Contra.

După 9 meciuri jucate, Dinamo a acumulat 5 puncte, doar Astra Giurgiu având o zestre mai slabă decât formația din Ștefan cel Mare. "Câinii" se află pe penultimul loc al ierarhiei din Liga 1.

Formația pregătită de Cosmin Contra are 5 înfrângeri consecutive în campionat.

Dinamo - UTA Arad 0-1

FCSB - Dinamo 3-2

Dinamo - CSU Craiova 0-1

Sepsi - Dinamo 2-0

Viitorul - Dinamo 2-1.