​​Clubul Turris-Oltul Turnu Măgurele a anunţat, sâmbătă, că se desparte de tehnicianul Erik Lincar, potrivit News.ro.

Erik LincarFoto: csconcordia.ro

Conducerea grupării a precizat că despărţirea s-a produs deoarece “politica şi filosofia” clubului nu mai concordă în totalitate nu ideile şi planurile tehnicianului.

“Conducerea AFC Turris Oltul Turnu Măgurele doreşte, pe această cale, să îi mulţumească lui Erik Lincar pentru munca depusă în cadrul clubului nostru, el fiind parte implicată a performanţelor pe care le-am realizat în ultimii ani.

Acesta s-a dovedit a fi un antrenor foarte bun, un profesionist desăvârşit, care a muncit şi s-a dedicat culorilor clubului. Considerăm însă că a venit momentul ca drumurile noastre să se despartă, deoarece politica şi filosofia AFC Turris Oltul Turnu Măgurele nu mai concordă în totalitate cu ideile şi planurile de viitor ale lui Erik Lincar.

AFC Turris Oltul Turnu Măgurele va continua pe drumul început, dincolo de performanţele sportive noi punând accent pe comportament, educaţie, dezvoltare personală, performanţă, responsabilitate socială si cel mai important comunicare”, este anunţul făcut de Turris.

Turris Turnu Măgurele a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu Csikszereda, în etapa a XI-a a ligii secunde. Turris ocupă locul nouă în clasament.