FC Barcelona a tremurat serios pentru o victorie cu Dinamo Kiev pe Camp Nou (2-1), Ter Stegen fiind cel mai bun om al gazdelor (a avut mai multe parade formidabile portarul catalanilor).

Dinamo Kiev, aproape de o surpriza pe Camp NouFoto: Joan Gosa / Xinhua News / Profimedia

Rezultatele zilei de miercuri în Champions League.

Messi a deschis scorul în minutul 5 din penalti, iar meciul părea să se ducă spre o victorie la scor a catalanilor. Cu toate că Barca a avut ocaziile ei de gol (Griezmann a ratat incredibil în prima parte a meciului), Dinamo Kiev a impresionat pe Camp Nou.

Ter Stegen a fost incredibil la revenirea în poarta catalanilor, intervențiile acestuia determinând presa internațională să-l declare cel mai bun om al gazdelor în confruntarea cu trupa lui Mircea Lucescu.

Pique a făcut 2-0 în minutul 65, dar cu toate acestea gazdele nu au fost lipsite de emoții pe finalul partidei. Tsigankov (75) a redus din diferență, iar Ter Stegen a impresionat prin reflexele sale formidabile.

S-a încheiat până la urmă 2-1, iar Barcelona are trei victorii din tot atâtea partide disputate în Grupa G din Champions League (formața lui Ronald Koeman a arătat cu adevărat bine într-un singur meci: victoria de la Torino cu Juventus).

Grupa G

FC Barcelona vs Dinamo Kiev 2-1

Au marcat: Messi (5 - penalti), Pique (65) / Tsigankov (75)

Ferencvaros vs Juventus 1-4

Au marcat: Boli (90) / Morata (7, 60), Dybala (73), Dvali (81 - autogol)

Clasament:

1. Barcelona (9-2) 9

2. Juventus (6-3) 6

3. Dinamo Kiev (3-6) 1

4. Ferencvaros (4-11) 1

Rezumatul partidei dintre Barcelona și Dinamo Kiev.