​Acţionarul majoritar Pablo Cortacero a fost confirmat pozitiv la testarea efectuată în Spania pentru diagnosticarea Covid-19, a anunţat directorul general al clubului Dinamo Bucureşti, Alex Couto Lago.

Pablo CortaceroFoto: fcdinamo.ro

"Am discutat aseară cu Pablo, era în spital. A avut simptome specifice, probleme cu respiraţia, dar se simte mai bine după câteva zile de spitalizare. Sperăm să iasă din spital în cel mai scurt timp, să fie trimis acasă sub tratament specific.

Pablo face un apel la unitate în aceste momente complicate pentru fiecare dintre noi. Nu este simplu de rezolvat toate problemele în această pandemie. Tuturor prietenilor mei le transmit că sunt în fiecare zi la birou pentru a găsi cele mai bune soluţii de organizare în cadrul clubului", a declarat Alex Couto Lago pentru site-ul oficial al clubului, www.fcdinamo.ro, conform News.ro.

Următorul meci al echipei Dinamo Bucureşti în această ediţie de campionat este programat duminică,de la ora 21:00, în deplasare, cu Viitorul Constanţa, în etapa a zecea din Liga 1.

După disputarea a opt meciuri în campionat (cu unul mai puțin decât majoritatea formațiilor), Dinamo se află pe penultimul loc (15), cu doar 5 puncte acumulate (o victorie, două remize și 5 înfrângeri).