​Olympique Marseille a egalat, marţi, recordul de înfrângeri consecutive în Liga Campionilor, 12, deţinut de Anderlecht, după ce a pierdut, cu scorul de 0-3, meciul cu FC Porto.

Andre Villas BoasFoto: CARLOS COSTA / AFP / Profimedia

Întrebat cum comentează această contraperformanţă, antrenorul Andre Villas-Boas a răspuns: "Ce vreţi să vă spun? Asta a început cu Deschamps (n.r. - actualul selecţioner al Franţei, Didier Deschamps, fost antrenor al lui OM, între 2009 şi 2012). Suferim. Pentru a face un rahat în Liga Campionilor, trebuie să fii acolo. Suntem aici şi facem un rahat".

"Ne batem singuri. Parcursul nostru este marcat de greşelile noastre individuale, oferim goluri. Sunt prea multe detalii mici. A fost aşa împotriva celor de la Olympiacos (0-1) şi împotriva lui City (0-3). Sper că asta va aduce experienţă.

Adversarul s-a descurcat mai bine din punct de vedere al intensităţii, chiar dacă de data aceasta am avut controlul balonului. Dacă acest lucru poate fi suficient în Ligue 1, nu este de ajuns în Liga Campionilor.

Am avut un pic de ghinion cu primul gol şi apoi cu penalty-ul ratat de Dimitri (n.r. - Payet), care a fost excelent, sezonul trecut. Repet, ne batem singuri, prin greşelile pe care le comitem", a spus tehnicianul, despre meci, potrivit lequipe.fr.

Villas-Boas nu consideră un "bonus" faptul că echipa lui ar putea totuşi prinde un loc de Liga Europa, după faza grupelor Ligii Campionilor.

"Europa League nu este un bonus, este minimum acceptabil. Dar acesta este locul învinşilor. Este încă posibil, jucăm cu Olympiacos şi Porto, acasă. Dar mă preocupă mai mult să ofer o imagine bună pentru că nu este normal. Suntem atât de slabi, primim tot timpul astfel de goluri. În Ligue 1 este puţin mai bine. Avantajul este că această ligă a campionilor se va termina repede. Vreau doar să oferim o bună imagine acum", a afirmat el.

FC Porto a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), pe Olympique Marseille, în etapa a III-a a Grupei C a Ligii Campionilor, transmite News.ro.

Clasamentul grupei este următorul:

1 Manchester City 9 puncte

2 FC Porto 6

3 Olympiacos 3

4 Marseille 0.