​Antrenorul echipei Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, a declarat, marţi, că mizează doar pe 13 jucători pentru meciul cu FC Barcelona, din Champions League.

Mircea LucescuFoto: Andrey Lukatsky / AFP / Profimedia

"Nu a fost uşor să aşteptăm cinci ore ca să vedem dacă se joacă meciul sau nu. Dar, din fericire, totul este în regulă, toată lumea este sănătoasă şi vom juca. Da, ca antrenor, ar fi fost mai bine pentru mine să se amâne acest meci, dar trebuie să jucăm mâine şi vom juca. Avem doar 13 jucători pentru această partidă şi nimic nu se va schimba din punctul ăsta de vedere. Care va fi tactica noastră? Să jucăm fotbal", a declarat Lucescu, potrivit presei ucrainene.

Meciul FC Barcelona - Dinamo Kiev se dispută, după ce toţi jucătorii echipei ucrainene din lotul deplasat de antrenorul Mircea Lucescu au fost testaţi negativ, în Spania.

Dinamo Kiev nu poate conta la acest meci pe 13 jucători, dintre care nouă, inclusiv mijlocaşul Tudor Băluţă, sunt infectaţi cu noul coronavirus. Sportivii accidentaţi şi cei testaţi pozitiv au rămas în Ucraina, dar noi cazuri de coronavirus în lotul "subţire" al formaţiei din Kiev deplasat în Spania ar fi pus sub semnul întrebării disputarea meciului.

Lotul echipei ucrainene pentru acest meci cuprinde 20 de jucători, dintre care mulţi sunt de la echipa a doua. Condiţia UEFA ca un meci să se dispute este ca echipele să aibă în lot 13 jucători, dintre care un portar.

Partida FC Barcelona - Dinamo Kiev, din etapa a III-a a Grupei G din Champions League, va avea loc, miercuri, de la ora 22.00, informează News.ro.