Galezul Gareth Bale a marcat primul său gol de la revenirea la Tottenham Hotspur, oferind victoria echipei londoneze cu scorul de 2-1 în partida disputată pe teren propriu împotriva formaţiei Brighton, duminică seara, în cadrul etapei a 7-a a campionatului de fotbal al Angliei.

Jose MourinhoFoto: Julian Finney / AFP / Profimedia

Gazdele au deschis scorul prin Harry Kane, care a transformat un penalti în minutul 13, căpitanul naţionalei Angliei ajungând astfel la 149 de goluri marcate în Premier League.

Brighton a egalat însă după pauză, prin Tariq Lamptey (56), în urma unei faze controversate, arbitrul validând golul doar după ce a revăzut faza respectivă pe un monitor aflat la marginea terenului.

Gareth Bale, care a început meciul pe banca de rezerve, a reuşit să înscrie golul victoriei la trei minute de la intrarea sa pe teren (73), în urma unei pase primite de la fundaşul spaniol Sergio Reguilon, cu care a fost coleg la Real Madrid, ambii semnând în vară cu Tottenham.

Graţie acestui succes, echipa pregătită de antrenorul portughez Jose Mourinho a urcat pe locul secund în clasament, apropiindu-se la două puncte de liderul FC Liverpool, informează Agerpres.

Clasament:

1 Liverpool 16 puncte

2 Tottenham 14

3 Everton 13 (15-11)

4 Southampton 13 (14-12)

5 Wolves 13

6 Chelsea 12 etc.

Aici poți urmări rezumatul partidei dintre Tottenham și Brighton:

*Apasă pe Watch this video on YouTube.