Gianluigi Donnarumma, portarul selecţionatei Italiei şi al echipei de fotbal AC Milan, s-a vindecat de coronavirus, fiind testat negativ vineri, după mai multe zile petrecute în izolare, informează cotidianul Gazzetta dello Sport.

Gianluigi DonnarummaFoto: acmilan.com

Donnarumma a fost înlocuit între buturile lui AC Milan de românul Ciprian Tătăruşanu la meciurile cu AS Roma (3-3), din campionatul italian, şi Sparta Praga (3-0), din Europa League, după ce luni a fost testat pozitiv la Covid-19.

Goalkeeper-ul italian, în vârstă de 21 ani, a fost autorizat să revină la antrenamente, împreună cu colegul său norvegian Jens Petter Hauge, testat la rândul său negativ în cursul zilei de vineri, după ce ambii au fost asimptomatici.

În schimb, fundaşul italian Matteo Gabbia, absent de pe teren din 9 octombrie, tot din cauza noului coronavirus, va fi supus unui nou control medical în cursul zilei de sâmbătă, înainte de a-şi putea relua pregătirile.

AC Milan va juca duminică pe Dacia Arena din Udine împotriva formaţiei locale Udinese, într-o partidă din cadrul etapei a 6-a din Serie A, informează Agerpres.