​Neymar, starul brazilian al echipei Paris Saint-Germain, care a părăsit terenul de joc în minutul 26 al partidei cu Istanbul Başakşehir (2-0), din Champions League, ca urmare a unei accidentări la muşchii aductori, va fi indisponibil pentru următoarele trei meciuri, conform unei informaţii publicate joi de RMC Sport, citat de AFP.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Brazilianul, care a încercat să continue meciul înainte de a cere schimbarea sa, a efectuat un examen RMN care a relevat o leziune la aductori", potrivit sursei menţionate.

Indisponibil până la pauza internaţională, Neymar va rata două meciuri din Ligue 1, cu Nantes sâmbătă şi cu Rennes pe 7 noiembrie, precum şi meciul din Champions League de pe terenul lui RB Leipzig, miercurea viitoare.

"Nicio altă informaţie nu a fost oferită privind participarea sa la reunirea lotului echipei Braziliei", a adăugat RMC Sport.

"Selecao" va întâlni Venezuela şi Uruguay pe 14 şi 18 noiembrie, în preliminariile CM 2022.

Neymar, înlocuit cu Pablo Sarabia, s-a îndreptat direct la vestiare după ce a acuzat dureri la coapsa stângă. Această nouă accidentare reprezintă o lovitură dură pentru echipa pariziană, care s-a relansat la Istanbul după înfrângerea suferită în faţa lui Manchester United (1-2).

"Ney", care s-a accidentat singur, a părăsit pentru câteva momente terenul în minutul 20 pentru a scăpa de durere, dar după ce a revenit a fost incapabil să mai facă eforturile necesare, cerând să fie schimbat.

Paris Saint-Germain a trecut cu 2-0 de campioana Turciei, Istanbul Başakşehir, prin ''dubla'' lui Moise Kean ('64, '79), informează Agerpres.