Realul a obținut in extremis un punct pe terenul celor de la Moenchengladbach (2-2), iar presa iberică critică incapacitatea Madridului de a se descurca într-o grupă B care părea mai mult decât accesibilă la tragerea la sorți. Cu toate acestea, Zinedine Zidane are concluziile sale și îi îndeamnă pe fani să aibă răbdare: vor veni și victoriile atât de așteptate.

Zinedine ZidaneFoto: Indira / Zuma Press / Profimedia

Zidane și atitudinea jucătorilor săi

"Nu am crezut că va fi o dramă în această seară. Echipa a dat dovadă de reacție pe final. Prima repriză a fost foarte bună, am primit acel gol dintr-o eroare. Rezultatul final înseamnă că echipa are caracter. Vrem mereu să câștigăm, nu suntem mulțumiți cu o remiză.

Într-adevăr, posesia pe care am avut-o nu a fost concretizată uneori. Eu mă concentrez pe reacția echipei. Este un punct important, totuși. Știm că jucând astfel vom scoate lucrurile la capăt.

Jocul a fost foarte bun, iar fotbaliștii au luptat până la final. Va fi un an dificil pentru noi toți, dar astăzi trebuie să fim mândri" - Zinedine Zidane, la finalul partidei care a adus primul punct al Realului în actuala ediție de Champions League.

Aici poți vedea rezultatele zilei de miercuri din Champions League.

Grupa B

Șahtior Donețk vs Inter Milano 0-0

Mönchengladbach vs Real Madrid 2-2

Au marcat: Thuram '33, '58 / Benzema '87, Casemiro '90+3

Clasament:

1. Șahtior (3-2) 4

2. Monchengladbach (4-4) 2

3. Inter (2-2) 2

4. Real Madrid (4-5) 1

Aici poți urmări un rezumat al partidei dintre Mönchengladbach și Real Madrid.