FC Argeș a anunțat pe contul oficial de Facebook două noi transferuri: este vorba despre croații Antun Palic și Luka Maric, ambii trecuți pe Dinamo în urmă cu ceva timp.

Palic si Maric au semnat cu FC ArgesFoto: FC Arges / facebook

Antun Palic (32 de ani) a fost chiar și căpitanul câinilor, el evoluând în Ștefan cel Mare în două rânduri: august 2015 - august 2017 și februarie - iulie 2018.

Mijlocașul a venit din postura de fotbalist liber de contract - el a jucat ultima dată pentru Kaposvar din Ungaria.

De cealaltă parte, Luka Maric (33 de ani, fundaș) a îmbrăcat ultima dată tricoul celor de la Arka Gdynia (Polonia), iar în Trivale a venit liber de contract.

Maric a jucat, de asemenea, la Dinamo, acesta evoluând la gruparea bucureșteană în intervalul august 2016 - iulie 2018.

FC Argeș are parte de un început modest de campionat, nou-promovata acumulând doar 5 puncte în primele opt etape din Liga 1 la fotbal.

Prin venirile lui Antun Palic şi Luka Maric, FC Argeş a ajuns la 14 jucători aduşi pentru acest sezon de Liga I.

Echipa i-a mai transferat în această vară pe mijlocaşul Georgian Honciu şi atacantul Ndiaye Mediop, ambii de la Dunărea Călăraşi, fundaşul Gabi Matei(Academica Clinceni), mijlocaşii David Meza Colli şi Gabriel Deac, ambii de la Petrolul Ploieşti, portarii Alexandru Greab (Sepsi OSK Sfântu Gheorghe) şi Flavius Croitoru(CS Mioveni), mijlocaşul portughez, Romeo Sergio Marakis(Cova Piedade), atacantul angolez cu cetăţenie elveţiană, Cephas Malele(UD Oliveirense), mijlocaşul Cătălin Barbu şi mijlocaşul Stephan Leonard Drăghici, venit sub formă de împrumut de la Universitatea Craiova şi mijlocaşul belgian Alexander Maes, sosit de la Beerschot, transmite News.ro.