​Ciprian Tătărușanu a debutat oficial în poarta Milanului, însă nu a fost genul de meci cu care internaționalul român să se poată lăuda. A gresit grav la primul gol al Romei, iar Gazzetta dello Sport îl vede vinovat și la a doua reușită a oaspeților. Milan vs Roma s-a încheiat 3-3, iar Tătărușanu a primit cea mai mică notă din tabăra rosso-nerilor.

Foto:

VIDEO Cum este ironizat Tătărușanu după remiza cu AS Roma - Imaginile care au devenit virale

Tătărușanu a primit nota 5 din partea Gazzetta dello Sport, cea mai mică din tabăra jucătorilor pregătiți de Stefano Pioli.

De altfel, jurnaliștii italieni au precizat că sunt șanse importante ca în următorul meci să fie titularizat Antonio Donnarumma, fratele lui Gianluigi.

Ce spune Gazzetta dello Sport despre evoluția lui Tătărușanu

"N-a fost un debut grozav pentru Tătărușanu. Titularizat în absența lui Donnarumma, din cauza COVID-19, portarul lui Milan nu prea a fost pregătit pentru debut. Poate că Pioli va analiza situația pentru meciul de joi, din Europa League, dar și pentru următoarele, dat fiind că timpul de recuperare al lui Gigio nu este cunoscut. Al treilea portar al lui Milan este fratele lui Gigio, Antonio Donnarumma.

În minutul 14, când Milan conducea cu 1-0, la un corner al Romei, Tătărușanu a ieșit greșit și a permis lui Dzeko să facă 1-1. Dezamăgit, românul a repetat ieșirea la un alt corner, dar rezultatele nu au mai fost atât de rele. A încercat să își spele imaginea cu câteva parade în prima repriză, dar, în minutul 69, Tătărușanu a fost din nou personajul principal negativ.

Din cauza intervenției sale nesigure, prin care a respins șutul lui Mkhitaryan în mijlocul careului, Roma a primit penalti. Asta nu e tot. În minutul 83, Roma a făcut 3-3, tot după un corner. De această dată, Tătărușanu nu a mai greșit cu nimic, dar poziționarea sa în poartă nu a fost cea mai bună. Pe scurt, foarte puține lucruri bune din prestația românului", a scris Gazzetta Dello Sport, conform Digisport.

Au marcat: Ibrahimovic (2, 47) și Saelemaekers (47) pentru gazde, respectiv Dzeko (14), Veretout (71) și Kumbulla (84) pentru Roma.

Clasament:

1 AC Milan 13 puncte

2 Napoli 11 (14-5)

3 Sassuolo 11 (16-9)

4 Inter 10

5 Juventus 9 etc.

Aici poți vedea rezumatul partidei dintre Milan și Roma: