​Tehnicianul ceh Pavel Vrba şi-a reziliat contractul cu Ludogorets, a anunţat, luni, gruparea la care evoluează Claudiu Keşeru, Cosmin Moţi şi Dragoş Grigore.

HotNews.roFoto: Hotnews

Odată cu Vrba va părăsi campioana Bulgariei şi asistentul său Zdenek Becka. În schimb antrenorul de portari Martin Tichacek rămâne în staff.

Echipa a fost preluată de Stanislav Ghencev, în vârstă de 39 de ani, fost secund al lui Vrba şi numit interimar. El a mai fost antrenor principal la Ludogorets, anul trecut, şi de asemenea a mai ocupat postul de antrenor secund la echipa celor trei români. În carieră, a mai fost secund la naţionala Bulgariei, antrenor principal şi secund la Etar Veliko Târnovo.

Ghencev a condus formaţia Ludogorets la meciul de duminică, scor 3-1, cu Montana disputat în deplasare.

Vrba, 56 de ani, a preluat conducerea tehnică a echipei Ludogorets în ianuarie. Deşi a reuşit câştigarea campionatului, Vrba nu a calificat echipa în grupele Ligii Campionilor. Ludogorets a ajuns în grupele Ligii Europa, fiind învinsă, în prima etapă, acasă, de Antwerp, cu 2-1.

În campionat, Ludogorets este pe locul 2, cu 20 de puncte, din nouă meciuri. Lider este Lokomotiv Plovdiv, cu 22 de puncte, din zece jocuri.

Ludogorets a pierdut puncte importante, acasă, cu Ţarsko Selo, scor 1-1, în deplasare, cu ŢSKA Sofia, scor 2-2, şi tot în deplasare, cu Botev Vraţa, scor 1-3.

Pavel Vrba a mai câştigat trei titluri şi un trofeu al Cupei Cehiei, cu Viktoria Plzen, titlul şi cupa în Slovacia, cu Zilina.

El a mai antrenat, printre altele, pe Banik Ostrava şi Anji Mahacikala şi a fost selecţionerul Cehiei, între 2014 şi 2016, potrivti News.ro.