AC Milan a anunțat luni, cu doar câteva ore înainte de meciul cu AS Roma, că Gigio Donnarumma și Jens Petter Hauge au fost infectați cu noul coronavirus. În aceste condiții, sunt șanse foarte mari ca între buturile milanezilor să apară Ciprian Tătărușanu (ar fi debutul internaționalului român la gruparea de pe San Siro).

Gianluigi DonnarummaFoto: acmilan.com

Conform Gazzetta dello Sport, Donnarumma a intrat deja în izolare (la fel și Hauge), iar locul acestuia în poarta Milanului va fi luat de Ciprian Tătărușanu.

"Rezultatele primite duminică seară de la laborator au arătat teste pozitive pentru Gianluigi Donnarumma, Jens Petter Hauge și trei membri din staff. Toți sunt asimptomatici și au fost izolați. Întreaga echipă a fost retestată și nu a mai fost niciun al rezultat pozitiv", a anunțat AC Milan.

Cum arată echipele probabile conform Gazzetta dello Sport:

AC Milan: Tătărușanu - Calabria, Kjaer, Romagnoli, Hernandez - Bennacer, Kessie - Saelemakers, Calhanoglu, Leao - Ibrahimovic (4-2-3-1)

AS Roma: Mirante - Mancini, Ibanez, Kumbulla - Santon, Veretout, Pellegrini, Spinazzola - Pedro, Mkhitaryan - Dzeko (3-4-2-1)

AC Milan vs AS Roma va avea loc luni, de la ora 21:45, putând fi urmărit în direct pe Digisport și Telekom Sport.

Serie A, clasament:

1 AC Milan 12 puncte (-1 un meci)

2 Napoli 11 (14-5)

3 Sassuolo 11 (16-9)

4 Inter 10

5 Juventus 9 (10-4)

6 Atalanta 9 (15-12)

7 Sampdoria 9 (10-8)

8 Verona 8

9 AS Roma 7 (-1 un meci) etc.