​Tehnicianul Ronald Koeman a afirmat, după eşecul din El Clasico, scor 1-3, cu Real Madrid, că are impresia că "sistemul VAR este folosit doar pentru a lua decizii împotriva Barcelonei".

HotNews.roFoto: Hotnews

"Nu înţeleg VAR, cred că este folosit doar pentru a lua decizii împotriva Barcei", a spus Koeman, a cărui echipă a adunat doar şapte puncte din cinci jocuri.

El consideră că Lenglet nu l-a faultat pe Sergio Ramos în careu, fază la care s-a folosit sistemul VAR şi s-a acordat penalti pentru madrileni. "Am avut cinci meciuri şi VAR a fost folosit doar împotriva Barcelonei. Niciodată pentru noi. Decizia a avut o mare influenţă asupra rezultatului final, deoarece jucam bine până la penalti", a spus Koeman.

Formaţia FC Barcelona a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, de echipa Real Madrid, într-un meci din etapa a şaptea a campionatului Spaniei.

Învingătorii au marcat prin Valverde ‘5, Ramos ’63 (penalti) şi Modric ’90.

Pentru FC Barcelona a înscris Ansu Fati, în minutul 8.

La 17 ani şi 359 de zile, Fati a devenit cel mai tânăr marcator în El Clasico din LaLiga. Anterior, recordul era deţinut de Raul, care a înscris la vârsta de 18 ani şi 95 de zile, potrivit News.ro.