​Șahtior Donețk a reușit surpriza serii de Champions League, după ce s-a impus (3-2) pe terenul celor de la Real Madrid. Formația din Ucraina a condus cu 3-0 la pauză, echipa lui Zinedine Zidane a reușit să egaleze în prelungiri, însă golul lui Valverde a fost anulat de VAR pentru un ofsaid la Vinicius. În altă partidă, RB Salzburg și Lokomotiv Moscova au terminat la egalitate, scor 2-2.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Șahtior avea 3-0 la pauză, după golurile marcate de Tete '29, Varane (autogol, '33) și Solomon '42. Real a înscris prin Modric '54 și Vinicius '59. Vezi aici cele cinci reușite.

În cealaltă partidă disputată de la ora 19:55, Salzburg a obținut doar un punct pe teren propriu. Au marcat Szoboszlai '45 și Junuzovic pentru austrieci, în timp ce Eder '19 și Lisakovich au punctat pentru ruși. Vezi aici golurile.

Mai au loc miercuri, de la ora 22:00:

Ajax - Liverpool / Digi 2, Telekom 2, Look Sport

Bayern München - Atletico Madrid / Digi 1, Telekom 1, Look Plus

Inter Milano - Borussia Monchengladbach / Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2

Manchester City - FC Porto / Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3

Midtjylland - Atalanta

Olympiacos Pireu - Olympique de Marseille

*Meciurile pot fi urmărite în direct în România pe Digisport, Telekomsport și LookTV.

Sezonul 2020-2021 reprezintă cea de-a 66-a ediție a Ligii Campionilor, iar finala se va juca pe Stadionul Olimpic Ataturk din Istanbul, Turcia. Arena fusese numită inițial pentru a găzdui ediția din 2020, dar locația a fost mutată din cauza pandemiei de COVID-19.