La puțin timp după eșecul cu Austria (0-1), Mirel Rădoi a avut o declarație care a lăsat loc multor interpretări: "Probabil că luna viitoare foarte multă lume va fi mai fericită". Selecționerul își anunța, oarecum, o eventuală plecare de la națională. La doar o săptămână distanță, Rădoi pare hotărât în legătură cu viitorul său pe banca tehnică a României.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Al treilea eșec la rând (cel cu Austria) l-a adus pe Rădoi în situația de a fi tot mai aproape de a renunța la postul de selecționer: "Probabil că luna viitoare foarte multă lume va fi mai fericită" (n.r. după o eventuală demisie).

Apele s-au mai liniștit, iar câteva zile libere l-ar fi convins pe selecționer că trebuie să ducă la bun sfârșit contractul cu Federația.

Conform gsp.ro, Rădoie hotărât să rămână până la finalul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022, din Qatar, obiectivul fiind unul clar: calificarea după 24 de ani la un turneu final mondial.

Susținere are (cel puțin la nivel declarațional) și din partea FRF-ului, părerea lui Răzvan Burleanu fiind una în favoarea rămânerii selecționerului.

România va încheia în noiembrie campania din Liga Națiunilor, tricolorii mai având de disputat meciurile cu Norvegia (de acasă) și Irlanda de Nord (din deplasare).

Liga Națiunilor, clasament:

1. Austria 9 puncte (6-4)

2. Norvegia 9 (11-3)

3. România 4 (4-8)

4. Irlanda de Nord 1 (2-8)

Au mai rămas de disputat pentru tricolori:

România - Norvegia / 15 noiembrie, ora 21:45

Irlanda de Nord - România / 18 noiembrie, ora 21:45.

Ambele partide vor fi LiveText pe HotNews.ro.