FCSB s-a impus greu, pe final de meci, contra celor de la Academica Clinceni (2-0), iar la finalul partidei Mihai Stoica a clarificat, cel puțin pentru moment, episodul revenirii lui Laurențiu Reghecampf la formația bucureșteană.

Foto:

Manager general al echipei, MM Stoica a precizat că până în acest moment nu au existat discuții pentru o eventuală revenire a lui Reghe la FCSB.

"Nu a existat nicio discuţie cu Reghecampf în sensul ăsta. Noi avem antrenori. Nu este nicio discuţie. Nu se pune problema ca noi să schimbăm antrenorul. Ce putem să-i reproşăm? Că a fost Covid şi am ratat cupele europene? Poate doar la meciul de la Voluntari am avea ceva de reproşat, dar în rest nimic", a declarat Mihai Stoica la Digisport.

Ce spune principalul Toni Petrea

"Nu știu, eu n-am vorbit nimic nici cu Laur, nici cu ceilalți din staff. Nu știu ce a fost acolo, chiar nu știu ce să vă zic. Să vedem, viața ne poate oferi surprize. N-am vorbit de când a fost acest episod. Știu că nu e un moment prea plăcut și nu aș fi vrut să zic și eu alte chestii.

Am fost cu el foarte mult timp. Da, de ce nu (n.r - să fie secundul lui Reghecampf)? Se poate întâmpla orice. Dacă va avea nevoie de mine, cu mare plăcere. Înseamnă foarte mult pentru mine. În cea mai mare parte din cariera mea am fost alături de el" - Toni Petrea, la finalul meciului cu Academica Clinceni.

În vârstă de 45 de ani, Laurenţiu Reghecampf a demisionat de la conducerea tehnică a echipei Al Wasl, iar zvonurile privind o eventuală întoarcere la FCSB au prins tot mai mult contur în ultimele ore.

Laurențiu Reghecampf a mai antrenat la Gloria, U Craiova, FC Snagov, Chiajna, FCSB (în două rânduri), Al Hilal, Litex și Al Wahda de-a lungul carierei.

Reghecampf a venit la Al Wasl pe finalul lui 2018, iar pe banca tehnică a grupării a adunat 25 de victorii, 11 remize și 26 de înfrângeri.

La FCSB, antrenorul a prins chiar două mandate: 2012-2014 și 2015-2017.

VIDEO Liga 1: FCSB, victorie obținută în ultimele minute (2-0 vs Academica Clinceni)