​Antoine Griezmann l-a criticat indirect pe Ronald Koeman după un meci susținut cu naționala Franței, atacantul susținând că la Barcelona nu este folosit pe postul unde dă cel mai bun randament. Tehnicianul olandez i-a răspuns acestuia și a precizat, în plus, și care este situația lui Lionel Messi la gruparea de pe Camp Nou.

HotNews.roFoto: Hotnews

După ce miercuri Franţa a câştigat cu 2-1 partida cu Croaţia, din Liga Naţiunilor, Griezmann înscriind un gol, el l-a criticat indirect pe Koeman afirmând că selecţionerul Didier Deschamps, folosindu-l ca atacant, "ştie să scoată de la el tot ce are mai bun".

La echipa de club, Griezmann nu a reuşit să marcheze până acum, iar antrenorul olandez a afirmat că-l preferă pe acesta pe postul de extremă dreaptă.

Ce i-a răspuns Koeman lui Griezmann

"Toată lumea are dreptul să spună ce doreşte, dar antrenorul decide iar jucătorul trebuie să evolueze acolo unde se consideră că ajută formaţia. Am discutat cu Antoine şi i-am comunicat că-l voi folosi pe banda dreapta în continuare'', a punctat Koeman.

Care este situația lui Messi

"Messi este genul de jucător care este mai obosit dacă nu joacă. E un învingător care întotdeauna vrea să joace, dar trebuie să vorbesc cu el şi despre odihnă şi să văd cum e din punct de vedere fizic.", a mai afirmat Koeman, conform Sport.es.

"Messi joacă de ani buni cu un calendar plin. Dacă e vorba despre o problemă medicală sau despre oboseală, este altă discuţie, dar în acest moment e capabil să joace în următoarele meciuri importante pe care le avem", a încheiat Koeman.

FC Barcelona va juca sâmbătă, de la ora 22:00, în deplasare cu Getafe, în etapa a 6-a din La Liga. Catalanii ocupă momentan locul 5 în campionat, informează Agerpres.